Utställning: 11.ans spårvagn, Bergsjöns bibliotek


Resan
I tisdags tog jag 11:ans spårvagn till Rymdtorget i Bergsjön. Färden dit blev ett äventyr i sig, redan på centralen var spårvagnen försenad vilket resulterade i en proppfull vagn. Resan gick bra fram till Kviberg då  någon råkade dra i nödbromsen så vagnen tvärbromsade och blev stillastående en stund.
5 minuter senare kunde vi åka några stationer, fram till Aprilgatan, där vi fick gå av och invänta 6:ans spårvagn för fortsatt färd till Rymdtorget. Hoppas inte det är så här varje dag för alla Bergsjö-resnärer.

Rymdtorget

Utställningen

Målet var Bergsjöns Bibliotek, där Christine Chilcott hade sin utställning "11:ans spårvagn". Ett dussin fotografier som nålats fast på två skärmar möter mig i bibliotekets entre. Hennes fotografier koncentrerar sig på människorna som åker 11:an, i vardagliga situationer ser vi hur de färdas in mot staden, genom staden, ut ur staden och ut mot havet. Jag skulle vilja se fler foton, fler situationer, jag antar och hoppas att det finns fler bilder, skulle gärna vilja haft lite mer information om det.

Foto: Christine Chilcott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...